Hopp til Hovedinnhold

Om oss

Fra idè til identitet!

Showfabrikkens lille spire så dagens lys i 2004. Verden så litt annerledes ut og grunnmuren vår ble bygget på radioreklame, lyd og events. Vi har vokst og utviklet oss og i dag har vi et suverent team som kan levere det meste innen 2D og 3D animasjon,vfx, film, tekst, musikk og lyddesign. Vi har lang erfaring med visuell kommunikasjon og innholdsproduksjon innen digital opplæring og vi har fått en kundeportefølje vi er skikkelig stolte av. Alt handler om kommunikasjon. Kanskje vi burde snakke sammen?

Hva vi står for. Hva vi tror på.

I Showfabrikken har samfunnsansvar alltid spilt en viktig rolle. Det er en liten hjørnesten i verdigrunnpakka vår. Vår filosofi er at når og hvis man har mulighet til å bidra, så gjør vi det. Fokuset har vært på lokale foreninger og organisasjoner som jobber for å bedre mental helse, gir gode vilkår for barn, kultur og idrettsglede. Vi har kjærlighet til både folket og plassen vi holder til på. Gjennom tilretteleggelse, samarbeid eller spons har vi i tillegg til de fantastiske kundene vi har, møtt flotte bidragsytere og ansvarsbyggere i samfunnet vårt.

Prosessen

Våre kunder kjenner gjerne produktet sitt ut og inn, men for å få den leveransen de faktisk trenger fra oss, har vi en prosesslinje vi følger. Den er en del av produktet. Briefen vi får fra kundene legger grunnlaget for produksjonen, så god planlegging er viktig. Vi vil hjelpe deg med å spisse budskapet for å nå frem. Hva er formålet? Hvem skal du nå? Hvilke plattformer og formater trenger du?

Hva er det du sier?

Alt handler om kommunikasjon, det er det vi egentlig holder på med. Hva er det du egentlig vil si og hvilke virkemidler bør du bruke? Valg av bildespråk og tone-of-voice skiller deg fra konkurrentene.

Hva skal til for å komme nærmere kundene? Vi har lang erfaring med visuell kommunikasjon og innholdsproduksjon innen digital opplæring. Kanskje vi burde snakke sammen?

Teamet

Bjørn Øyvind Bya, portrett

Bjørn Øyvind Bya

Gladelig leder

Einar K Five, portrett

Einar K. Five

Senior lyddesigner/produsent

Dennis Alsos-Kristiansen, portrett

Dennis Alsos-Kristiansen

Animatør, grafisk designer

Espen Wisur, portrett

Espen Wisur

3D/VFX produsent

Aleksander Foss

Aleksander Foss

3D-Animatør, videoprodusent

Terje W Jacobsen, portrett

Terje W Jacobsen

Art director, prosjektleder

Marius Jacobsen

Marius Andre Jacobsen

Art director, produsent

Kjell-Magne Larsen, portrett

Kjell-Magne Larsen

junior 3D artist, webutvikler

Sara Olafsen, portrett

Sara Olafsen

Velferd

crossmenu